Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čokoládová masáž

100% Čistá čokoláda pro masáže

coko.jpgČokoterapie je výjimečným prostředkem proti  depresi, stresu a špatné náladě, zanechává pleť jemnou a vyživenou, zahalenou do vůně sladké čokolády. Vůni čokolády ucítíte ještě celý den.

Masáž a následně zábal horkou čokoládou je ve většině luxusních relaxačních centrech špičkou mezi masážemi a zkrášlujícími procedurami.

Pozitivní působení čokolády na lidský organismus je známo již více než 2000 let. Tehdy se vědělo, že dodává tělu pocit dobré nálady a výrazně omlazuje pokožku. Dnes již víme, čím je to způsobeno.  Kakao zabraňuje pronikání volných radikálů a má harmonizující a jemně stimulující účinek. Obsah Theobrominu podporuje látkovou výměnu v lidském těle. Čokoláda dokáže stimulovat v mozku tvorbu dopamínu a uvolňovat endorfiny a serotonin (hormony štěstí). Díky čokoládové masáži či zábalu pronikají do pokožky také vitamíny, aminokyseliny, minerály a antioxidanty.
Po aplikaci je pokožka vyhlazená a ošetřená - ideální doplněk pro anticelulitidní program.

Čokoterapie má příznivý vliv na činnost srdce a podporuje detoxikaci. Masáž horkou čokoládou si mohou užít všichni ti, kteří potřebují akutně zlikvidovat dlouhodobě nashromážděný stres a únavu. Masáž 100% čokoládou je opravdu nezapomenutelnou lahůdkou mezi procedurami.