Jdi na obsah Jdi na menu
 


Peelingová masáž

Provádí se samostatně nebo po masáži. Ideální použití po parní lázni. Peeling je celoroční záležitost, před létem se hodí
k přípravě pokožky na opalování, které je pak snažší. Během léta slouží k dokonalému promaštění pokožky namáhané sluncem.

Peeling - hloubkové čištění pleti
ošetření pokožky, pomocí přírodních prostředků, při němž dochází k odstranění olupujících se a odumřelých buněk kůže. Na rozdíl od běžného čištění pleti dochází k čištění hloubkovému a pokožka se tak může daleko lépe zbavit nečistot. Buňky se mohou snadněji zregenerovat a obnovit.

Účinky peelingu
Použití peelingu vrátí pokožce svěžest, oživí ji a zbaví ji povadlosti. Pozitivně stimuluje krevní oběh. Pokožka bude jemnější a hladší. Aby došlo ke správnému působení a očistě, jemně se vmasíruje do pokožky, nechá krátce působit a poté smyje. Jako peeling se používají nejrůznější přírodní látky. Sůl z Mrtvého moře, káva, kokos, rozemleté broskvové pecky,cukr.  Peelingová zrníčka se smíchají s masážním olejem. Kůže po tomto ošetření proto zůstává příjemně hladká, hebká a voňavá.

Použití soli z Mrtvého Moře má velmi příznivé účinky na problémovou pokožku, sůl je vhodná pro mastnou, smíšenou  i suchou kůži.