Jdi na obsah Jdi na menu
 


Milí návštěvníci,
pod značkou Masážní salon LeRa se zaměřuji na alternativní metody podpory zdraví. Moje  masérské služby nabízím v Chodově okres Sokolov. Masážní salon Lera, se nachází v centru města Chodov, nedaleko autobusového nádraží a nákupního střediska Tesco (cca 400m). Objekt je v přízemí panelového domu, má samostatný vchod. Jedná se o malé, útulné zařízení, kde najdete uvolnění a relaxaci, kterou si užijete po hektickém pracovním dni, stejně jako o volném víkendu s rodinou.

Provádím:
Klasické sportovní, rekondiční a regenerační masáže • Relaxační masáže
Celotělová i částečná masáž • Medová detoxikační masáž
Ruční i přístrojová lymfatická celotělová masáž Reflexní masáže
Komplexní péče o celulitidu celého těla Akupresura
Aroma masáže celého těla se zaměřením na migrénu Indická masáž hlavy
Dornova metoda Japonská masáž Shiatsu Breussova masáž
Thajská olejová masáž Masáž lávovými kameny „HOT STONES“
Čokoládová masáž Peelingová masáž ( kávová, broskvová )
Zábaly ( rašelinové, bahno z Mrtvého moře, celulitivní – skořicové  )
Reiki – terapie  (čakry, virgule, kyvadlo ) Baňkování Ušní svíce

Používám masážní emulze zn.Emspoma,  masážní oleje a přírodní esence aroma olejů zn. Saloos, Kneipp, produkty Energy a produkty z Mrtvého moře zn.Kawar.
Masáž je příjemným ošetřením těla, ducha i duše. Dotyk je nejzákladnější potřebou každého živého tvora.
  Každý člověk reaguje na masáž individuálně. A tak jako téměř každá alternativa účinkuje tak, že se stav může zhoršit, tak i u  naší masáže může proběhnout první reakce různě. Vaše tělo může reagovat únavou, rýmou, zvýšenou teplotou, tmavší močí, výtokem, dřívější menstruací. Mohou nastat bolesti postižených míst a další možné nepříjemnosti, které v krátké době vymizí a Vám se výrazně uleví a stav se maximálně zlepší. Není to pravidlem a nemusíte mít na masáž žádnou z uvedených i neuvedených reakcí.
  Proto bych Vás chtěla upozornit, že jakýkoliv akutní zánět, jako je nachlazení, kašel, rýma je kontraindikace a pro Vaše tělo v této době nevhodné.
Má práce je založena na filozofii pomoci Vám, a mým cílem je co nejvíce a nejlépe Vám v daný okamžik odstranit blokaci, aby se Vám ulevilo, pokud možno hned. Klienti odcházejí spokojeni a posílají další.
Chovejte se ke svému tělu tak, aby se v něm Vaší duši líbilo co nejdéle.

S přáním zdraví a lásky